Waar
Heerenveen, Akkrum, Grou en Leeuwarden
Wanneer
9 mei tot 30 juli 2022
Welke hinder
Van 9 mei tot 30 juli wordt het asfalt van de A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden vernieuwd. Tijdens deze werkzaamheden moet het verkeer in beide richtingen over één rijbaan. Dit levert ernstige verkeershinder op voor het verkeer.
Waar
Aan de zuidkant van Amsterdam
Wanneer
22 juli tot 3 augustus 2022
Welke hinder
Ernstige verkeershinder door werkzaamheden aan station Amsterdam Zuid. In deze 11 dagen zijn de A4 en A10 Zuid dicht van knooppunt Badhoevedorp tot oprit S109 RAI voor verkeer richting A2 Utrecht. Omleiding via A5 en A9. Minimaal 60 min extra reistijd.
Waar
A12 Galecopperbrug bij Utrecht, richting Arnhem
Wanneer
13 juni t/m begin 2024
Welke hinder
De rijstroken van de hoofdrijbaan en parallelrijbaan zijn richting Arnhem de gehele periode versmald en er geldt een maximumsnelheid van 70 km/h. Oprit Nieuwegein (16) richting Arnhem is permanent afgesloten.
Waar
Randweg Eindhoven
Wanneer
28 juli tot en met 22 augustus
Welke hinder
Ernstige verkeershinder door werkzaamheden Randweg Eindhoven tussen de knooppunten Batadorp en Leenderheide in beide richtingen. Houd rekening met 60 min extra reistijd.
Waar
A12 Galecopperbrug bij Utrecht, richting Arnhem
Wanneer
Nachten van vrijdag 8 juli op zaterdag 9 juli en zaterdag 9 juli op zondag 10 juli
Welke hinder
Deze twee nachten is de A12 Galecopperbrug, richting Arnhem, afgesloten. Rijkswaterstaat werkt t/m begin 2024 aan de Galecopperbrug. De gehele periode geldt, richting Arnhem, een maximumsnelheid van 70 km/h en oprit Nieuwegein (16) richting Arnhem is afge
Waar
Tussen rotonde Witte Paal en Mariënberg
Wanneer
1 juli tot 18 juli 2022
Welke hinder
Verkeershinder door onderhoud aan de N36. Weg in beide richtingen afgesloten. In de weekenden van 1 en 8 juli is ook de rotonde Witte Paal afgesloten voor verkeer. Daardoor is ook de N34 dicht tot Hardenberg en de N36 tot aan de rotonde Ommen.
Waar
de Afsluitdijk tussen Zurich (Friesland) - Den Oever (beide richtingen)
Wanneer
van juli 2019 tot eind 2022
Welke hinder
de Afsluitdijk blijft gedurende de werkzaamheden open. Om het werk efficiënt en veilig uit te voeren is er met regelmaat een (lange) periode slechts één rijbaan beschikbaar op verschillende delen van de Afsluitdijk. Hou rekening met extra reistijd.